Nyt Licenssystem

Af Brian - Torsdag d.2 Oktober 2014 - Kl.17:33

DVBF lancerer et nyt licenssystem.

Systemet er bygget op omkring turneringssystemet Vol@, som pt. håndterer klubkontakter, Danmarksturneringen samt en del kredsrækker og tilmelding til beachstævner.

 

Vi har et håb om, at vi ikke får for mange dubletter i systemet – det er fx vigtigt i forbindelse med tilmelding til beachstævner, hvor ranglistepoint er knyttet op på din profil.

Du er allerede oprettet i systemet med denne mailadresse og kan om nødvendigt få fremsendt eventuelt glemt login ved at bruge funktionen påhttp://minsport.volleyball.dk.

Login og password er det samme, som klubkontakter og DT-dommere bruger ved kampfastsættelse og dommerafregning ihttp://portal.volleyball.dk/Login.aspx

 

Hvis du modtager denne mail flere gange, kan det være fordi, du er registreret i licenssystemet flere gange – evt. med forskellige mailadresser. I så fald bedes du kontakte os påturnering@volleyball.dk, så vi kan deaktivere den ene profil.
Undtaget er dog ”klubdommere”, da vi nogle gange påsætter klubber som dommere af kreds- eller ungdomskampe. I disse tilfælde er der oprettet klubdommerprofiler, så klubkontakten kan modtage eventuelle dommerændringer.

 

Jeg vil godt bede Jer logge in på jeres profil og opdaterer jeres oplysninger – på forhånd tak

 

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 4326 1715.

 

PS: Stævnetilmelding til kids- og teenstævner foregår via kidsvolley.net og teenvolley.dk, men login hertil er det I brugte i det gamle licenssystem.

 

 

Med venlig hilsen

Dansk Volleyball Forbund

Henrik Petersen
Turneringsleder

Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby
Telefon: 43 26 27 15 / Mobil: 28 87 16 01 (direkte)
E-mail:
dvbf@volleyball.dk / hep@volleyball.dk (direkte)

Skive Volley facebook